Plugg...

...IS !? Har suttit & pluggat hela kvällen, men har allt för mycket i skolan nu!
 Igår spenderade jag min kväll hos oscar, vi kollade på film & let's dance. Jag behöver inte nämna att det var mysigt för det fattar ni väl om ni inte är trögfattade. Somnade typ vid 01.00 tror ja, dock vaknade vi 7 timmar senare och kunde inte sova även att man var trött! Mamma & Patrik skulle komma & hämta mig vid 9 tiden för då blev min syster utskriver från sjukhuset (hon har opererat sin brutna näsa). Men dom kom inte förän 12 så vi gjorde allt & inget under den tiden. Imorgon blir det att kolla på fotboll i vimmerby sen får jag se vad som händer. Vi är lediga på måndag så åker hem till kalmar då sen så kommer nog oscar till mig.
Ganska gutt för man har ju sovmorgon på tisdag, men syster stannar ju hemma i h-fred hela veckan så lär ju bli ensamt när man väl är ensam hemma. Nu ska jag göra iskaffe & lägga mig & kolla på film.
Puss/patricia:*


!%/"#"!"

Hellu. Dåligt uppdaterat ? Kan hålla med om det, men ibland orkar man bara inte skriva & då blir det som det blir. Men sportlovet har varit kanon, har vart hos mormor & morfar hela lovet så det har varit jätte gutt att spendera lite tid med dom. Dock saknade jag my love. Men det är något man får tåla. Igår kom ja hem till kalmar, vilket var kul men ändå inte. Det som var tråkigt var att skolan började igen & jag åkte ifrån mamma & alla. Men det finns roliga saker med förstås, fick äntligen träffa Nellie som jag inte har sett på två veckor eftersom ja va sjuk veckan innan lovet. Så vi satt ute & pratade om allt i typ 2 timmar, sen gick ja hem till oscar. Jätte mys! Vi kollade på en film, skräck!! Ja jag tycker om skräck men den här filmen tyckte ja då inte om, "house of wax". Haha tur att pojken var vid mig annars hade ja ju dött.
Skolan idag var ganska kort, slutade 13.20 men tyvärr så mådde ja dåligt hela dagen. Vet inte va det är med mig men något måste det ju va. Hade ont i huvudet redan när ja gick upp imorse & den har fortfarande inte släppt? Plus att jag hade feber idag på matte lektionen, verkligen super kul. Men Febern är borta som tur är så nya tag imorgon. Slutar 16.40 inte riktigt min favorit dag men det får gå. Ska träffa gullepojken imorgon sen så ska jag förmodligen träna boxning. Vem vet det dyker nog upp annat ja ska göra. Sen måste ja verkligen plugga, vill inte tänka på allt man har att göra! Lärarna tycker om att ge oss mindre fritid.
Förövrigt så tror jag att vår mattelärare tror att vi är typ dagisbarn :s, idag på matten så skulle vi prata om kubikmeter & sånt. Och visst det har vi ju räknat när vi gick på högstadiet. Men hon stod & pratade med oss som om vi aldrig hört talas om skiten. Aja hon är allt lite trög men inget vi kan göra åt. Ska snart lägga mig framför tv:n & kolla på spårlöst sen får det bli sängen. Skönt med sovmorgon imorgon! Nu har ni något att läsa, så njut :)
Puss/patricia:*