Fest@Tilda

Hej, eftersom jag,nellie & Sanna drog på fest igår hos en klasskompis så tänkte jag lägga ut lite bilder! Men ni får nöja er med 6 st, finns fler men orkar inte lägga upp mer! Kvällen var iaf kanon :)














P som i bäst ?

Hellu. Är hemma nu äntligen, som jag sa tidigare så hade jag & Fabbie en kanon kväll igår. Så tänkte lägga upp lite bilder så ni får se, dock har ja ingen bild på iskaffet men ni kan se framför er hur gott det ser ut :) Förövrigt så sitter jag & lyssnar på min & fabbies låt, eller jag säger att det är våran för att jag hörde den första gången med henne & vi båda älskar den. Plus att när man lyssnar på den så börjar man alltid skratta för en gång på mattelektionen skulle vi söka på låten oh då så kom den en helt annan & konstig röst så det lät förjävligt. haha. Ja låten är iaf Owl City - Fireflies :) lyssna om ni inte hört den (Y)


Och nu när jag sitter här kan ja ju passa på & visa er hur ROLIGT det är med Sh i skolan, vi har det 3 gånger varje vecka & när man har det så många gånger så blir det att vissa gör såhär. Ja ni ser ju, våra två killar i klassen har somnat. Tur att inte läraren var där på hela lektionen för hon hade betygsnack med några. Ja ingen i MP09A tycker om SH!!


puss/patricia:*


Torsdag.

Hejsan. Sitter i skolan & har dagens sista lektion engelska. Ska snart göra en hörövning sen ska jag fortsätta arbeta med mitt,ronja & sofie:s arbete "Sydafrika"! Efterskolan ska ja fortsätta sitta i sh-böckerna & plugga till provet. Ska börja tidigt så jah inte sitter där sista dagen oh inte kan ett skit.
Imorgon är det fredag, ska kanske till Hultsfred en sväng men åker tillbaka till kalmar på Lördag för att festa hos en klass kompis Tilda! Kommer nog bli kanon kul :) Men ska fortsätta arbeta nu.

Puss/patricia:*

Måndagar = korta.

Hej. Ja ni ser ju själva rubriken, jag klagade så mkt över vårt schema men när jag tänker efter så är det inte så dåligt. På måndagar slutar vi liksom 13.20 hur gutt är inte det? Eller just idag är det inte lika gutt för jag måste städa,tvätta & handlar mat! Hjälp någon !? Men iaf, imorse när jag skulle gå till skolan så kom ja inte långt förän jag började frysa som satan & hela huvudet snurrade, efter ett tag så höll jag på & kräkas. Eller om jag hade ätit frukost så hade det kommit upp men jag åt inget så det kom ingentind. Men riktigt äckligt ändå. Nu ska jag sätta på lite dunka dunka musik sen måste jag sätta fart, tiden rinner ifrån mig känner jag :)

Puss/patricia:*


Lika mätt som en .. !?

Go'kväll. Efter mycket god mat, frukt doppad i choklad, godis, chips & dipp sitter jag nu här vid datorn & försöker smälta allt! Går inte så bra, är typ full av massa goda saker. Har även busat med Emilia, " du kan inte ta mig, nananana" sen så springer hon till Tanja (hennes mamma) när jag springer efter henna. Smart flicka! Imorgon blir det att jag åker till Jönköping med min mormor, merima & millan. Merima skulle kolla ngt där så vi följer med sen blir det tåg hem till kalmar. :) Men känner att jag måste gå till min & nellies blogg & skriva lite så den inte dör :)

Puss/patricia:*


Don't want to grow up, I want to get out. Hey! Take me away.

Hejdär. Sitter i pauliström & har allmänt mysigt, men fick nyss ett samta från mamma & hon berättade att min lillebror är med på Kizz riktiga hemsida när han är Paul Stanley. Ganska coolt ju, så det är bara att gå in på mammas blogg sen trycka på länken http://suzanamusic.blogg.se :) Snart blir det tårta som min kusin har bakat men med lite hjälp & smält choklad som man ska doppa frukt i! Är redan mätt & trött efter den goda middagen men nu blir det ännu mer. Ikväll kommer jag sluta som en fet människa som är kanon trött!! Inte okej :) Haha. Nu ska jag kolla lite bloggar & facebook.

Puss/patricia:*


Lördag.

Godmorgon, ligger fortfarande i sängen men det blir snart ändring på det. Ska upp & göra i ordning mig för att sedan åka till mormor & morfar & mysa med dom:) Ja det är väl så min lördag ser ut, och den kanske låter lite tråkig för att jag inte skriver typ vad vi ska göra. Men det blir spela spel, äta frukt doppad i choklad, chips & dipp. Ja som ni märker fettar vi oss en del, men vi behåller våra fina kroppar ändå utan att behöva banta & skit som kissie & dessie gör. PATETISKT!! :) Nu har inte jag tid att skriva mer men vi hörs sen.

Puss/patricia:*

Tacopaj tycker jag om.

Hemma i Hultsfred, oh har nyss ätit en massa tacopaj! Så spricker nog snart, men det är ju så gott :) Man blir riktigt seg av att åka tåg i 1h 30 min, så ska väl gå & lägga mig & kolla på Tv/film. Imorgon ska jag åka till Pauliström & hälsa på mormor & morfar. Kommer bli mysigt eftersom jag inte har sett dom sen julafton. Men lite deras fel att dra iväg till Egypten i två veckor. Dom kunde ju tagit med ett av sina 9 barnbarn & med det menar jag mig :D (a)

Idag efter skolan så åkte jag hem & packade sen så gick jag ner till stan för att fika med Nellie på cafécorner. Man har vart där ett par gånger så man känner igen typ massa folk som gör lika dant som vi, nöter ut fiket :) haha. Nu ska jag lyssna på lite musik & ta det allmänt chill tills John Blund kommer & söver ner mig :)
Förövrigt jag & nellie har skaffat en blogg tillsammans, så ni som läser min kan ju även gå in & läsa våran :)
http://starsofsweden.blogg.se !!

Puss/patricia:*

Bra gjort är bättre än bra sagt!

Godkväll. Har pluggat hela dagen så nu har min hjärna slutat att fungera! Någon som kan laga den åt mig? Bara att ringa min mobil. Tycker som sagt inte om skolan just nu, har prov imorgon i svenska. Vem fan bryr sig om antiken i Grekland !? Inte jag iaf & den som gör det kan ju ta & göra mitt prov imorgon. Ska till Hultsfred imorgon, & ska absolut åka & hälsa på mormor & morfar eftersom jag inte har sett dom på ett bra tag. Sen så vill ja ju äta mammas gifflar (A) & pussa på mina bröder som tycker det är såå kul :) Veckan har gått ganska fort men är ändå trött på skiten! Helg ska det va året runt. Men måste plugga vidare så jag iaf får lite högre än G på provet =)
Puss/patricia:*

Massa trött.

Hejdär. Dålig uppdatering, men har annat att göra så kommer inte sitta & be om förlåtelse bara för att jag inte har skrivit på ett tag :) Eftersom jag sov i Hultsfred igår till idag fick jag gå upp vid halv 6 & nu är jag helt slut. Har pluggat lite engelska & översatt en text. Ett plus till mig!! Så ska nog ta & vile nu, men vilket skulle betyda problem. För då kommer jag va pigg nog tilla tt vara uppe halva natten som vanligt. Har äntligen fått min Iphone, & jag tycker om den massa! Det är en mobil för mig :) Men har även fått massa i skolan vilket INTE är lika roligt, har SH prov vecka 5, har svenska prov på fredag & på fredag måste jag redovisa en kändis annars måste jag göra det för hel klass & det tänker jag då inte göra ;) hahahah. Men nu ska jag ta & gå. Vi hörs.

Puss/patricia:*


Jag är mycket smart.

Godkväll. Min rubrik har ingenting med det jag ska skriva om, ville bara tala om för er att jag är det. Så ni inte glömmer bort det :) Imorgon har jag sovmorgon, eftersom vi inte byter schema förän nästa vecka så har vi sovmorgon på onsdag & fredag också. Imorgon efter skolan så ska jag & Nellie fika & sen åker jag hem till Hultsfred för att äntligen få min Iphone. Just nu känner jag mig ganska så fet, har proppat i mig chips & dipp, vilket är nästan det bästa jag vet. Men måste nog öppna fönstret för att ta lite friskluft eller något. Får hoppas ingen läskig gubbe kommer in & tar mig. Haha!! Annars är allt kanon här på gröndalsvägen 17, trött är jag må jag säga. Så det blir väl sängen snart för en tupplur tills imorgon. Och jag kan ju tala om för er att jag har vart riktigt duktig idag, har gjort klart mina två engelska uppgifter som jag fick idag av Maria som ska vara klart tills på torsdag. Men nu slipper jag dom, nu är det att plugga till svenska provet som gäller :}
Och Rasmus Olander, jag är rolig!!

puss/patricia:*

criminal smooth

Hejdär. Skola idag då, oh det finns inget bra i det just nu. Fick veta vårat nya schema & jag skulle lätt kunna byta klass så dåligt var det. Vi har alltid haft TRE dagar då vi har sovmorgon, nu har vi EN! Måndag: 08.10 - 14.00, Tisdag: 10.00 - 16.40, Onsdag: 08.10 - 16.40, Torsdag: 08.10 - 16.10, Fredag: 08.10 - 15.10 !! Ja ni ser ju själva hur otur man kan ha med ett jävla schema. Så eftersom jag var depp & mamma var i kalmar så åkte vi till modehuset & gör det vi flickor är bäst på =) SHOPPA!! Absolut, så nu är man glad igen. Fast eftersom jag snart ska plugga så försvinner mina mungipor ganska fort. Men nu ska ni få lite bilder & lägg märke till den snyggatse bilden av alla :)



Och den snyggaste bilden som jag hittade på stadium :}


Jaa, ni som tycker annat om liverpool kan ju ta oh gå :) LP är bäst!!

Puss/patricia:*


Något som inte får finnas.

Hellu igen, sitter fortfarande här & när jag kollade lite åt höger såg jag något jag verkligen inte ville se. Det enda djuret som jag verkligen hatar & har störst fobi för var cirka en halv meter ifrån mig, SPINDEL! Eftersom jag inte har någon kille hos mig som kan ta dö på dom så får jag föra det själv vilket jag inte tycker om! Men ibland är man tvungen till att göra saker man inte vill eller hur ? Nu måste jag gå & döda alla jag ser annars sover jag inte gott i natt.

Puss/patricia:*


Blåsningen.

Godkväll. Har nyss kollat på blåsningen & jag tyckte ju då den sista var bäst!! hehe. Är någon film på 3:an som verkade najs, men får se om jag ska fortsätta kolla på den eller om jag stänger på lite musik & njuter av dom sista timmarna innan skolan börjar. Jag vet, jag säger "stänger" på, istället för "sätter" på. Men jag har fått för mig att det låter som något helt annat ;) Om ni tänker efter så tror jag nog ni vet vad jag menar. Nu är börjar jag bli riktigt depp över att det är skola imorgon & att jag inte kommer somna tidigt ikväll heller. Blir att kolla 2 1/2 män som vanligt, sen tvinga min till sömn. Det är det enda sättet att få mig att sova :)
Men nu ska inte jag sitta & berätta för er hur svårt jag har att sova, det kan bli lite tråkigt för er. Men jag ska iallafall ta & avsluta nu & göra annat.

Puss/patricia:*

Nudlar & en dusch.

Hejsvej. Är på lite bättre humör just nu, har duschat & ätit lite nudlar. Nu väntar film & lite godis. Lägenheten är fin & ren nu eftersom jag tog tag i det & städade. Inte en av mina bästa sidor men det är kanon nu! Annars har inte min dag vart så speciell, det är söndag. Söndagar är aldrig speciella!! Men ska gå till OKQ8 & köpa lite smått & gott. Och jag längtar till helgen, då ska jag äntligen festa med min underbara vän Elin :)

Puss/patricia:*


GTH

Jag är riktigt arg!! För ett år sen vid den här tiden typ blev min mobil stulen. Idag när jag kommer hem till Kalmar är min CYKEL stulen!! Hur fan orkar folk leva som jävla tattare & ta andras grejer. Allvarligt det ska bli så skönt att bara flytta ifrån Sverige så ni anar inte!! GTH!

Förövrigt fick ju då såklart gå hem med min tunga väska som innehöll en dator,kamera & kläder. Nu är jag iaf hemma & ska börja städa lägenheten. Den ser inte allt för ren ut, sen blir det en slapp söndag med bara massa filmer. Och deppa såklart eftersom det är en ny vecka imorgon med skola. Usch & fy & blä!!

Puss/patricia:*

Godis.

Godmorgon. Sitter fortfarande i Hultsfred men ska strax åka till Kalmar, så hinner inte skriva så mycket för jag måste göra i ordning. GODIS på morgonen är det bästa till frukost;) Och det känns skönt att bloggen nästan är klar, ska fixa in mig på blogglistan & lite sen. :) Och imorgon kommer min iphone, som jag har längtat :) haha.
Men måste gå nu, här får ni en bild på mig & min vän.

Puss/patricia:*



That's just me.

Hejdär. Det är samma vanliga tjej som bloggade tidigare från patriciiamusiic.bubbleroom.se! Men har bytt nu, det är enklare att blogga här ifrån, för man får göra sin egna blogg liksom. Men ska inte göra er besvikna så fortsätt läs min blogg :)

puss/patricia:*